Logo van Coopers Consultancy
Coopers Werkplek Omgeving Organisatie

Organisatie

Iedereen op de juiste plek!

Het succes van de organisatie wordt onder andere bepaald door medewerkers zowel mentaal als fysiek op de juiste plek te zetten. De juiste plek zorgt altijd voor een beter resultaat en méér werkplezier. Simpel samengevat: Is de organisatie blij? Is de medewerker blij? Dan is onze missie geslaagd.

Op de juiste plek? Wat kan Coopers hierin betekenen?

Zoveel mogelijk mensen op de juiste plek! Wat als dat (even) niet zo is? Een team niet lekker draait of een medewerker veerkracht mist? Stress ervaart, vertrouwen mist, oververmoeid is? Het kan ontstaan om verschillende redenen: disbalans werk en privé, rouwverwerking, slechte onderlinge relaties op de werkvloer en terugkeer na ziekte om maar een aantal oorzaken te noemen. Juist dan heeft de medewerker hulp nodig kunnen de nodige hulp bieden. Hoe doen we dat? Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever maken wij een plan van aanpak door coaching trajecten op maat waarmee wij bijvoorbeeld de medewerker/medewerkers en teams helpen zich te herstellen, om veranderingen te aanvaarden en medewerkers helpen zich weer zeker en goed te voelen.

Klik hier om meer te lezen over Coaching bij Coopers Consultancy ➜

Fysiek op de juiste plek? Wat kan Coopers hierin betekenen?

Bij Coopers hebben we alle kennis in huis om een werkplek optimaal in te richten. Maar, hoe mooi is het als de organisatie uiteindelijk zélf deze inrichting kan verzorgen?  Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever enthousiasmeren wij preventie medewerkers, Arbo-coördinatoren, inkoop- en facility managers vanuit onze multi-disciplinaire aanpak voor het maken van de juiste keuzes in hun dagelijks werk. Wij verzorgen op maat trainingen en interactieve workshops. Neem contact op om te vragen naar de mogelijkheden. Iedereen op de juiste plek! 

Neem contact op