Logo van Coopers Consultancy
Coopers Werkplek Omgeving Organisatie

Mind Eye Power

Ogen de spiegel van het zenuwstelsel

Met Mind Eye Power is het mogelijk op een milde, eenvoudige en effectieve wijze diepgaande verandering in hardnekkige overtuigingen, onverwerkte emoties en gevolgen van trauma van je cliënten.

Dit kan al middels 1 á 2 sessies bereikt worden. 

Je ervaart dat het mogelijk is om oude pijn, specifieke angsten en saboterende overtuigingen moeiteloos achter je te laten. Dit geeft ruimte aan ongekend potentieel. Ik ben zelf nog iedere keer weer onder de indruk van de eenvoudig, doeltreffende en snelle manier waarop diepgaande en blijvende effecten worden bereikt met Mind Eye Power. Het mooie is dat je niet alleen een probleem oplost. Je krijgt antwoorden op levensvragen en je creëert een nieuwe, ondersteunende en meer gezonde levenshouding.

Er vindt een verschuiving plaats;
van actueel issue naar herinnering;
van probleem naar levensles;
van stress naar evenwicht;
van angst naar vertrouwen;
van een staat van verdediging naar een staat van groei.

Bij Mind Eye Power werken met 5 toegangspoorten tot het zelfregulerend en zelfhelend vermogen van het lichaam, namelijk de ogen, mindset, adem, hoofd-hart-buik alignment en punt van inzicht.

De ogen zijn het toetsenbord van de hersenen en met bepaalde oogbewegingen krijg je grip op de bedrading van het brein. Je kunt de emotionele lading van cliënten letterlijk en figuurlijk ontzenuwen De oogbewegingen in combinatie met de juiste mindset (gerichte aandacht en intentie) geeft Mind Eye zijn Power. Op deze manier kan de cliënt oude houvasten en patronen loslaten en vormgeven aan wat hij/zij werkelijk verlangt. In ‘een ogenblik’ schakel je van een staat van verdediging naar een staat van groei.

Je maakt kennis met de informatie die zichtbaar kan worden via de ogen middels onder andere oogontspanning, verschillende oogbewegingen, observaties, oogopstellingen, oogdialoog en de diepere lagen van je brein en de samenwerking met de ‘buikhersenen’, het intelligente hart en het geheugen van de cellen. De verbinding tussen hoofd-hart en buik in combinatie met de oogbewegingen geeft toegang tot een indrukwekkend zelfhelend vermogen. De integratieve benadering maakt Mind Eye Power zeer krachtig en compleet. We betrekken de gehele mind en body en werken vanuit een neurofysiologische, psychologische en energetische invalshoek. Daarmee is Mind Eye Power niet enkel een behandelmethode te noemen, maar kan het gezien worden als integratief systeem.

Meer weten? Neem contact op.

Neem contact op